divendres, 30 de gener del 2015

RECOMANACIÓ

AFERRADA A LA VIDA. DIARI D'UN RENAIXEMENT.
Giovanna Valls Galfetti.


Aquesta és la historia d'un renaixement. La batalla personal i íntima de Giovanna Valls (filla del pintor català Xavier Valls) contra l'addicció més terrible, mostrada a través de les cartes que escrivia i rebia i del seu diari durant el llarg període de recuperació que va començar el 2004. Resultat d'una mirada dura i gens autocomplaent , Aferrada a la vida és un relat punyent, sense concessions, escrit a batzegades, amb un ritme a voltes ràpid, a voltes serè i poètic, com la vida que s'escapa, com la vida que reneix. I en cadascuna de les seves pàgines, en cadascuna de les seves pauses, en cadascuna de les seves acceleracions, podem sentir l'alè profund i veure la mirada sempre neta i clara d'una dona que, coneixedora dels abismes més foscos, lluita contra els seus propis dimonis, els venç i reneix per fitar la vida amb un somriure que ens convida a compartir amb ella els fruits saborosos de la seva victòria.

Un llibre singular i emotiu, escrit des de dins i amb tota la força de la immediatesa, i que ens porta des de l'abisme més fosc a la superació definitiva. Un llibre inspirador i ple d'esperança.

dimecres, 28 de gener del 2015

MODIFICACIÓ HORARIS BIBLIOTECA

Després de l'enquesta realitzada a la biblioteca i per internet, des de l'ajuntament s'ha decidit modificar l'horari de la biblioteca que a partir del dilluns dia 2 de febrer quedarà definit de la següent manera:

Tarda, de 2/4 de 5 a 2/4 de 9:

Dilluns, dimarts, dijous i divendres.

Matí de, 10 a 12:

Dimecres

Tancat:

Dissabte i diumenge 

LA BIBLIOTECA A CASA


Com molts de vosaltres ja sabeu, la biblioteca disposa del servei "LA BIBLIOTECA A CASA".

Cada cop tenim més usuaris que l'utilitzen i n'estan molt contents. 

Si no us va bé venir fins a la biblioteca, per motius de salut, poca mobilitat, plegueu tard de la feina... Poseu-vos en contacte amb nosaltres i amb molt de gust us farem arribar a casa el que us vingui de gust llegir!!!



ÀNIMS I A LLEGIR!!!!

NOVES REVISTES PER AL 2014

Aquest any, a més de les revistes que ja tenim ens en han arribat de noves.

Us en poso una mostra!!! Espero que siguin del vostre interès!!



























dijous, 15 de gener del 2015

EXPOSICIÓ

LA VEU DE LA TERRA, L'URGELL


La biblioteca acollirà a partir d'avui, dia 15 i fins el dia 29 de gener l'exposició " LA VEU DE LA TERRA, L'URGELL".

Promoguda pel departament de Cultura de la Generalitat i l'IEI

L’exposició vol donar difusió i reconeixement als creadors literaris de la comarca de l’Urgell. Consta de plafons didàctics amb textos, fotografies i fragments d'obres, en què es presenta la vida i l’obra de catorze escriptors i escriptores vinculats a la zona al llarg dels temps. També d’una pancarta en què es fa esment nominal de 34 escriptors i escriptores més, que han parlat de la terra en les seves creacions literàries.
Podeu visitar l'exposició a la planta baixa de La Garuta en horari de biblioteca.