dimarts, 29 d’abril del 2014

TERESA SALA, ESCRIPTORA LOCAL

La Teresa Sala Bernaus, va néixer a Castellserà l'any 1967. Cursà estudis al Col·legi Sant Josep de Tàrrega i a l'Institut de Batxillerat Màrius Torres de Lleida. Els gust per la lectura que sentia des de petita va fer germinar en ella una precoç vocació d'escriptora. Després d'escriure alguns contes i relats breus, l'any 2008 va publicar la seva primera novel·la en llengua catalana titulada "Joc Brut". 


LOS ÚLTIMOS MÁRTIRES
és una novel·la basada en les profecies que parlaven d'una tercera guerra mundial, la fi dels temps i la transformació que experimentarà la raça humana. És el relat de les vivències de la Judit i en Said, una jove de Barcelona i un jove de Palestina, les vides dels quals es creuaran en un idil·li d'estiu que desembocarà en una dramàtica història.
A través de la història de la parella protagonista, l'autora realitza una anàlisi profunda de la situació actual al món, tan a nivell econòmic i social com mediambiental, i convida al lector a reflexionar sobre les possibles conseqüències. Utilitza una trama paral·lela per descobrir suposades conspiracions que la gent del poder duen a terme per apoderar-se del planeta i esclavitzar la seva població. 
És una novel·la entretinguda i que al mateix temps fa pensar.

SI US VE DE GUST LLEGIR-LA, PASSEU PER LA BIBLIOTECA!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada