divendres, 27 de gener de 2017

LLIBRES RECOMANATS


ELS NOSTRES LECTORS ENS RECOMANEN:Publicada l’any 2014 en llengua castellana, EL PACIENTE (Juan Gómez-Jurado), és una novel·la d’intriga que no et deixa respirar, no pots parar de llegir, enganxa moltíssim!! A més a més ens planteja un dilema moral que pot canviar el curs de la història.
Fins on podria arribar un pare per salvar la vida de la seva filla?

Un prestigiós neurocirurgià, David Evans, s’ha d’afrontar a un dilema terrible: si el seu proper pacient surt viu de la taula d’operacions, un psicòpata matarà la seva filla. Comença un compte enrere de 63 hores i s’assabenta que el pacient que ha de morir perquè la seva filla visqui és el President dels Estats Units.PEDRA DE TARTERA  va ser premiat amb el Premi Joaquim Ruyra ara fa uns trenta anys. La seva autora, la Maria Barbal, fins aleshores una autora desconeguda ha aconseguit que moltes generacions llegeixin el seu llibre que fins i tot s’ha publicat en 15 llengües i s’ha adaptat per al teatre.
Per commemorar els 30 anys del llibre, s’ha publicat una edició especial amb material inèdit.
Pedra de Tartera és la història de la Conxa, una dona d’un poble del Pirineu. Des de la soledat d’una porteria de Barcelona, amb el cel lluny i els estels espantats, recorda la seva vida: els dies lluminosos d’amor i els foscos, de guerra i silenci.EL DIA QUE EL CIELO SE CAIGA, és una novel·la romàntica de la conegudíssima escriptora, de novel·la eròtica i romàntica Megan Maxwell.
La història que ens explica, no té res a veure amb l’erotisme de les seves darreres novel·les.
Per llegir aquesta novel·la has de tenir al costat una caixa de mocadors paper. No us explicaré gran cosa i d’aquesta manera sereu vosaltres els qui us anireu endinsant en aquesta tendra història de família i amistat.
En Nacho i els seus germans se’n van a viure a viure amb la seva àvia quan els seus pares es moren en un accident. Coneixen l’Alba i la seva família i des d’un començament neix una connexió especial entre en Nacho i l’Alba. A mesura que passa el temps aquest vincle es referma fins que l’Alba coneix un noi i s’hi casa.

Uns anys després es retroben i s’expliquen com els han anat les coses durant aquest temps. Les seves històries ens faran tenir el cor en un puny.

Com podeu veure.... n’hi ha per tots els gustos!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada