dijous, 1 de juny de 2017

VICENÇ LLORCA

XERRADA SOBRE NOVEL·LA I POESIA

Vicenç Llorca ens presentarà la seva primera novel·la "TOT EL SOROLL DEL MÓN" on planteja si és possible que ressorgeixi l'amor en persones marcades per una relació sentimental anterior. El resultat és una història atractiva i suggeridora.


S'encarrega d'organitzar aquest acte, que tindrà lloc el proper 16 de juny a les 18.00 h. a l'edifici de la Panera de Castellserà, la Sra. Montse Rubinat.

Montse Rubinat

Nascuda a Barcelona el 1976, diplomada en estudis Immobiliaris i de la Construcció, i en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Des de la seva primera incursió laboral com a responsable de les titulacions pròpies en el deganat de la Facultat d’Economia de la UB fins a l’actualitat, ha realitzat nombrosos cursos d’especialització empresarial. 

Va exercir de periodista durant uns anys entrevistant a empresaris i a polítics del Parlament de Catalunya per a la revista professional que va crear i dirigir. També va crear i presidir una associació sociocultural que vinculava el sector empresarial amb el món universitari des de la Universitat de Barcelona. 

En total, poc més de vint anys dedicats al món de l’economia i l’empresa, tant dins de l’àmbit públic com del privat. 

Des de l’any 2009 fins a la seva primera publicació en el 2014, obté la formació acreditada per l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, aprenent les tècniques necessàries per a poder desenvolupar-se dins del món literari. 

Actualment és professora de narrativa de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès a Tàrrega. Ha publicat diversos articles periodístics i també llibres conjuntament amb diversos autors. Com a gestora cultural ha participat en diferents presentacions de llibres, xerrades, conferències i, actualment, és conductora de clubs de lectura. Entre els premis literaris destaca com a guanyadora del segon premi del primer certamen literari “Guillem de Belibasta” i finalista de la 22a i 23a edició del premi de narrativa curta “Vent de Port”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada