dijous, 15 de març de 2018

RECOMANACIONS


L'ESCULTOR DE DÉU
Segle XIV Una revolta sacseja l'illa de Sicília. La ciutat de Messina és assatjada per les tropes catalanes, que defensen la causa del rei Frederic, eliminant els darrers nuclis de resistència dels partidaris de la casa d'Anjou. en entrar a la ciutat prenen com a esclaus membres de la pròspera comunitat grega com a represàlia.Després d'una dura travessia per mar , un esclau grec provinent de Messina arriba a Barcelona, on és comprat pel mestre escultor Jaume Cascalls. Aquest és l'inici d'un procès de creixement personal i artístic que el durà a participar en les obres més importants que es construeixen a Catalunya, com la Seu de Lleida, el Monestir de Poblet, la catedral de Tarragona i el Consell de Cent, la Catedral i Hospital de Santa Creu de Barcelona....


EL FUEGO INVISIBLE (PREMI PLANETA 2018)
David Salas, un prometedor lingüista del Trinity College de Dublín, se encuentra, después de aterrizar en Madrid para pasar sus vacaciones, con Victoria Goodman, una vieja amiga de sus abuelos, y con su joven ayudante, una misteriosa historiadora de arte. Este hecho trastocará sus planes y lo empujará en una sorprendente carrera por averiguar qué ha sucedido con uno de los alumnos de la escuela de lady Goodman. para su sorpresa la clave parece esconderse en el mito del grial y su vinculación con España.
Remotas iglesias de los Pirineos, colecciones de arte en Barcelona, libros antiguos y extraños códigos en piedra se alinean en una trama llena de intriga que nos hará pensar sobre el origen de  toda la inspiración, literatura y arte verdaderos.


UNA COLUMNA DE FOC (Després de "Els pilars de la Terra" i "Un món sense fi")
L'any 1558 els conflictes religiosos que sacsegen Kingsbridge s'ha convertit en un obstacle insuperable per a l'amor entre Ned Willard i la Margery Fitzeral. Quan Elisabeth I arriba al tron d'Anglaterra, tot Europa se li gira en contra i la jove reina decideix crear el primer servei secret amb la missió que l'adverteixi de qualsevol intriga o invasió. Al llarg de mig segle turbulent, en Ned lluitarà per estar amb la Margery mentre lidera el reduït i entregat grup de valerosos agents secrets, que s'acabaran convertint en el fonament del poder de la reina... I en la matèria d'un captivador thriller històric d'espionatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada