dimecres, 5 de febrer de 2020

AUTORS DE L'URGELL

Avui us vull presentar un llibre que ha estat escrit per un autor de l'Urgell. Àngel Frabregat Morera, és un autor urgellenc de 53 anys que fins ara  ha publicat dos llibres: un de poesia en català i un altre de microrelats en castellà; el primer va ser reconegut amb el Premi Sant Jordi per a joves 1989 de la Generalitat de Catalunya i el segon va ser finalista del Premio Caligrama 2017. Els seus textos han estat premiats en més de cent premis literàris. En l'àmbit professional, treballa des de fa més de vint-i-sis anys en el camp dels sistemes d'informació i, des de fa vint-i-dos, en un dels grans grups empresarials del país.

L'Àngel va venir personalment a nostra biblioteca i ens va obsequiar amb la seva última publicació signada,i li agraïm moltíssim.Els protaonistes dels divuit relats són persontges vulnerables que fan front a l'adversitat del dia a dia. Malgrat tot, tenen la màgia de fer-ho amb un estat d'ànim optimista que, de ben segur, actua com una última llum.

Àgel Fabregat Morera explora uns personatges amb una dimensió ètica que es manifesta rebel·lant-se contra les injustícies i les vergonyes pròpies de la condició humana. El pas del temps ens afebleix i, mentrestant, hi ha fets que ens fereixen de manera inexorable, deixant cicatrius que ja no s'esborren. Realment estem fets d'històries que, sens dubte, ens colpeixen.Podeu trobar el llibre a la nostra biblioteca, animeu-vos!!

2 comentaris:

 1. Moltes gràcies per la vostra acollida i amabilitat! Si teniu club de lectura i el voleu llegir podria venir el dia de la tertúlia.
  Salutacions.

  Per comentaris sobre el llibre:
  Twitter: @angelfabregat
  Email: angelfabregat@outlook.es

  ResponElimina