divendres, 8 de maig del 2020

RECOMANACIONS

Us deixem alguns de llibres que podreu trobar a la biblioteca.

 Els "grocs" son aquelles persones que se situen entre l'amor i l'amistat, aquelles persones que donen sentir a la nostra vida.

"El món groc parla de com és de senzill creure en els somnis perquè aquests es creïn. I és que creure i crear només hi ha poques lletres de distància."

"A què esperes per saber qui són els teus "grocs"?" 

Els milions de lectors que es van enamorar del Wonder, recordaran el Julien com el company de classe que feia la vida impossible a l'Auggie Pullman, però "Ocell Blanc" explica la història que va marcar la infantesa de l'avia del Julian, la Sara, una nena jueva que es va haver d'amagar del nazis  a la França ocupada. 
Com ja va poder trobar a Tor: Tretze cases i tres morts. Crims amb Carles Porta torna a aquella manera tan particular de narrar les històries més fosques des de dins, fins al punt que el lector té la sensació que està coneixent personalment l'assassí, que li està sentint la veu. 


Les autoritats l'ingüístiques adverteixen que la llengua encarcarada i l'hiperpurisme podenperjudicar greument la salut dels parlant i de la gent del voltant.
La llengua catalana està amenaçada per dues forces tan poderoses com són el castellà de la repressió i l'anglès de la globalització i la revolució digital. El temor pel futur de la llengua ha fet revifar un purisme lingüístic antiacadèmic que sembra el desconcert entre els parlants.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada