dijous, 19 de juny de 2014

NOVETATSLES TERRES DE LLEIDA DES DE L'AIRE. 

Magnífic recull de fotografies d'algunes poblacions de les terres de Lleida així com els seus edificis i construccions més representatives.

Fotografies realitzades per Toni Prim i pròleg de Joan Reñé.

No us el deixeu perdre!!
COL·LECCIÓ DE CLÀSSICS DE LA LITERATURA JUVENIL

Ja ens ha arribat la segona entrega de la col·lecció de clàssics de la literatura juvenil.


EL GOS DELS BASKERVILLE

Com cada nit, el vell Sir Charles Baskerville havia sortit a passejar per la seva finca particular al comtat de Devon, al sud-oest d'Anglaterra; aquell cop no va tornar. El seu cadàver va aparèixer al final del camí, i l'autòpsia va dictaminar que havia patit una crisi cardíaca. Però hi ha massa misteris, al voltant d'aquesta mort; i, sobretot, una vella llegenda que parla d'un gos infernal i d'una família maleïda.... Sherlock Holmes i el seu inseparable doctor Watson s'encarregaran de resoldre el cas.
L'AMIC RETROBAT

Stuttgart, Alemanya, 1932. en Hans, un ni jueu que acaba de fer setze anys, té un nou company de classe: en Konradin, fill d'una família aristocràtica. Aviat intimen i no triguen a fer-se inseparables. Durant un temps feliç ho comparteixen tot, o gairebé tot. Però l'arribada dels nazis al poder fa cada cop més complicada la vida dels jueus i els pares d'en Hans decideixen enviar-lo a Amèrica. I en Hans no tornarà a saber res més del seu amic de l'ànima fins al cap de molts anys.


L'ILLA DEL TRESOR

Tot va començar amb la troballa de l'illa del Tresor, que guardava zelosament aquell mariner vell i borratxo de rom que va aparèixer un bon dia a la posada Almirall Benbow, propietat dels pares d'en Jim. I és ell mateix, en Jim Hawkins, que es va enrolar com a grumet a la Hispaniola i va prendre part en aquell viatge, qui ens explica una de les aventures més extraordinàries que mai ningú hagi explicat: la més famosa i més inoblidable de totes les històries de pirates. I així fins a tretze títols més que segur que us agradaran!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada