dimarts, 27 de juny del 2017

NOVETATS 2017

Aquesta setmana ja ens han començat a arribar les novetats literàries d'aquest 2017

Nosaltres dos


Després de l'èxit que va tenir la novel·la "Algú com tú",  arriba la nova publicació de Xavier Bosch : "Nosaltres dos". Una novel·la on es pregunta si és possible l'amistat entre un home i una dona; ens parla d'un valor tan profund com és l'amistat.

Dos joves, en Kim i la Laura es coneixen per casualitat a les aules de la Universitat. Durant tota la novel·la ens estarem preguntant, que passaria si...?

Un dels llibres més venut aquest darrer Sant Jordi!




Els vells amics

De la mateixa autora de "Un any i mig" arriba a les llibreries "Els vells amics". 

Fidel al seu estil, aquesta novel·la la protagonitzen cinc joves estudiants de velles arts que es coneixen en un viatge a París. Serà un viatge de només quatre dies, però que els marcarà i durarà per sempre.

Un dels llibres més venuts aquest darrer Sant Jordi!






Como fuego en el hielo

De la popular atora de "Palmeras en la nieve".

En aquesta altra novel·la, "Como fuego en el hielo" Luz Gabás ens endinsa en el si d'una família que de sobte ha de canviar els seu plans degut a un fatídic accident.
Els protagonistes hauran d'afrontar aquest revés que posarà a prova l'amor que senten l'un per l'altre.

És una història romàntica molt bonica, d'honor i superació.





Parir amb humor

El periodista i escriptor Carles Capdevila repassa les experiències de la paternitat i la maternitat que qui més qui menys tothom a viscut, ja sigui de ben a prop o de més lluny.

L'argument d'aquesta història és únic i universal alhora: ella i ell s'ho pensen, ella i ell ho fan, ell i ella esperen, ell i ella desesperen, ella té la Criatura (ell s'ho mira) i la Criatura capgira la vida d'ella i d'ell.


No us el podeu perdre!




Bé aquí només us he posat una petita tria de tot el que ha arribat, ja que entre altres també tenim: Un home cau (de Jordi Basté i Marc Artigau), El monarca de las sombras (de Javier Cercas), El setè àngel (de David Cirici), De què fuges, qui et persegueix? (d'Empar Moliner) El retorn dels Bassat (de Vicenç Villatoro), Tros (de Rafel Vallbona), Argelagues (de Gemma Ruiz), Born to run (Bruce Springsteen), 50 Palos y sigo soñando (de Pau Donés)...

A la biblioteca tenim un dossier amb totes les novetats que van arribant per a què el pugueu consultar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada