Comencem l'estiu amb força novetats a la biblioteca.
Títols de ficció com: La bruixa de Camila Läckberg, La novel·la de Sant Jordi de Màrius Serra, La fugitiva de Blanca Busquets, Totes les bèsties de càrrega d'en Pedrolo, El sindicat de l'oblit d'Albert Vilaró, La dona a la finestra de J. Finn i molts altres.
Títols de no ficció: S.O.S. Cristians de Pilar Rahola, Ensenyar com a Findlàndia de Timoty D. Walker, No hi ha res tan terrible de Rafel Santandreu, 100 preguntes sobre el càncer de Daniel Closa i Salvador Macip, Meteorologia extrema de Marcel Costa i Jordi Mazon i altres títols també amb molt d'interés.
Dels exemplars que ens han arribat voldríem destacar-ne alguns:
Bon dia, són les vuit! d'Antoni Bassas, El noi del Maravillas de Lluís Llach i El llibre de Sant Jordi de Màrius Serra. Tot i que el qui és seguidor de Camila Läckberg no es pot deixar perdre La Bruixa.
Per fi l'Antoni Bassas ha deixat escrita la narració d'un programa que va fer història, "El matí de Catalunya Ràdio (1995-2008)". És un llibre que traspua periodisme i ràdio, on veiem els professionals que van gestar el programa cada dia i els col·laboradors que el van elevar a la categoria d'inoblidable, amb episodis que van fer vibrar l'antena cada matí després d'una dècada i que els oients encara recorden amb nostàlgia.
Nou best-seller de la sèrie de Fjällbacka.
La desaparició d'una nena de quatre anys en una granja a les afores de Fjällbacka fa ressonar ecos d'una tragèdia succeïda tot just fa trenta anys. Aleshores una nena va ser trobada surant al mateix estany on ara ha mort la petita Linnea. Dues noies de setze anys van ser acusades del crim tot i que no van arribar a trepitjar la presó per raons d'edat.
Alegre, vibrant, festiu... Així és Sant Jordi per als lectors. En canvi, escriptors i editors viuen una jornada esgotadora de nervis anhelant la glòria. De totes les diades que es fan i es desfan, aquesta serà la més important per als nostres protagonistes: Marius Serra ha publicat per primer cop amb el prestigiós segell Lorem Ipsum, comandat per l'editor de referència Nil Illa, i aspira a encapçalar les llistes de vendes.
Roger Ventós (1939-2017) no va ser únicament un baríton de renom internacional en el món de l'òpera: va ser també, ara ho sabem, l'autor d'aquesta novel·la autobiogràfica. Per explicar-nos els seus orígens i detallar-nos els seus primers passos com a cantant líric, ens introdueix en el món fascinant del Maravillas, el teatre de varietats del Paral·lel barceloní on va créixer la seva família i on ell passa els anys d'adolescència i primera joventut
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada