dijous, 14 de juliol del 2016

BIBLIOESTIU 5-9


Ja tenim a la biblioteca els llibres que es proposen al projecte BIBLIOESTIU per la franja d'edat de 5 a 9 anys.

Amb la voluntat d'oferir un ventall ampli de lectures, combinant autors nacionals amb títols traduïts, s'ha escollit sis propostes de títols i col·leccions, dividides en dues franges d'edat: de 5 a 7 anys i de 8 a 9 anys.

Per la franja dels 5 als 7 anys:

YELLOW VAN
Una divertida col·lecció de llibres per a primers lectors, amb text rimat, il·lustracions a tot color i un apartat amb jocs i curiositats.






EL PETIT DRAC COCO

Una  sèrie de primeres novel·les per a nens i nenes a partir de 7 anys, protagonitzada per un drac molt entranyable que ha conquistat les llibreries i les sales de cinema del país; i que molts de vosaltres ja coneixeu. 




ELS FANCULERS

La col·lecció oficial del FC Barcelona, escrita per un dels autors més estimats del panorama infantil, que explica les aventures d'uns éssers diminuts que viuen al Camp Nou.



Per la franja dels 8 als 9 anys:

AGATHA MISTERY

Es poden escollir diferents llibres d'aquesta col·lecció. L'Agatha Mistery és una aspirant a detectiva amb un olfacte extraordinari. Roda el món amb el seu cosí Larry, el seu fidel Majordom i el el gat Watson per resoldre els misteris més enrevessats.
HACHIKO. EL GOS QUE ESPERAVA

El professor Ueno de la Universitat de Tòkio, és un home íntegre, d'horaris i costums inflexibles. Fins que conesix l'Hachiko, un cadell que farà molt més que trencar-li l'ordre i la disciplina. Li farà descobrir la bellesa del món i el valor de l'amistat. Una novel·la emotiva basada en una història real que va captivar el món.


LA NENA QUE ES VA CONVERTIR EN MÒBIL

La Mukele viu a l'Àfrica, als peus del Kilimanjaro, en un poble molt petit que no té nom. És filla de pastors i la seva vida està encaminada a conduir el ramat per la Sabana. I a obeir amb temor les paraules del bruixot, l'Amwilu, tot i que ja ningú no creu en la bruixeria: se l'escolten per tradició. Però l'Amwilu sí que té un cert poder... i el poder en mans de persones dolentes no porta res de bo.La Mukele patirà un malefici que només podrà desfer amb esforç, ajuda i sort. ;olta sort.

Tots els títols proposats, els que us he posat aquí i altres de les mateixes col·leccions, van acompanyats d'activitats per a fer de la lectura un joc ben divertit.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada