dijous, 14 de juliol del 2016

SEGUIM AMB LES NOVETATS!!


Durant aquests dies ens van arribant més novetats....

 Ens espera un futur brillant!” Aquesta frase del pròleg resumeix molt bé aquest llibre.
Les cèl·lules mare, la intel·ligència artificial, l’enginyeria genètica, els vehicles autoconduïts, la realitat virtual, els robots, l’exploració espacial... en un segle en què el coneixement tecnològic ens sorprèn  contínuament, Josep M. Mainat, capítol a capítol, tecnologia a tecnologia ens posa al dia  del que la ciència està fent ara matreix per nosaltres, però, sobretot, de com revolucionarà la nostra vida en un futur no molt llunyà.
En Mainat és un home del camp de l’entreteniment i, òbviament, no ha pogut evitar que aquest llibre li sortís entretingut. Però en Mainat és també un apassionat de la Ciència, per això, aquest llibre és un compendi rigorós i ben documentat dels últims descobriments científics i de tots aquells avenços que ens meravellaran els propers anys....


 Viatjar és anar a la recerca de l’insòlit; viure experiències que es mantinguin per sempre en el nostre record. I això, en un món globalitzat, només és possible si ho fem de forma responsable: deixant-nos sorprendre per la riquesa del patrimoni cultural i natural, degustant els sabors locals, regalant productes autòctons que ens permetin compartir els descobriments i, especialment, passejant entre la gent.


Brussel·les és una barreja de tradició, història, museus, espais verds i una gastronomia refinada. En aterrar a la Grand Place et trobes donant voltes sobre tu mateix intentant assimilar tanta bellesa. Tot d’una et trobes envoltat de nobles edificis i elegants galeries. Aquí comença el teu romanç amb la capital d’Europa.
DESCARREGA’T EL MAPA DIGITAL I COMENÇA A COMPARTIR JA LES TEVES VACANCES!

Una investigació esfereïdora que destapa un fets ocults i silenciats durant dècades: els abusos sexuals, els maltractaments físics i psíquics, l’explotació laboral i les pràctiques mèdiques dubtoses que van patir milers de nens als internats religiosos i de l’Estat durant el franquisme i fins ben entrada la democràcia.
Un exercici de periodisme de primer ordre, que dóna veu a víctimes i testimonis i denuncia amb noms i cognoms la suposada superioritat moral al servei de les més baixes passions.

Montse Armengou i Ricard Belis, amb l’orgull del periodisme compromès com a bandera, volen oferir als damnificats la reparació que no els donen les institucions i facilitar que se sàpiga què va passar en aquells internats, amb aquesta infantesa tan injustament tractada.







Aquella porta giratòria és un recorregut pels records i les vivències de Lluís Foix a La Vanguardia. Les anècdotes, els redactors i els corresponsals, les redaccions i els seus personatges conformen un univers d’uns anys inoblidables de l’autor en un diari que ha representat una institució social, que s’ha mantingut 135 anys en contacte amb els seus lectors i que ha estat una referència a Catalunya durant moltes generacions.

Un mirall de les virtuts i els defectes d’un país i, alhora, un homenatge a l’autèntic periodisme de raça.






¿Qué puede llegar a ocurrirles a los vecinos de un barrio cualquiera en estos tiempos difíciles? ¿Cómo resisten, en pleno ojo del huracán, parejas y personas solas, padres e hijos, jóvenes y ancianos, los embates de esta crisis? Los besos en el pan, cuenta de manera sutil y conmovedora, cómo transcurren varias vidas: la de una familia que vuelve de vacaciones decidida a que su rutina no cambie, la de un recién divorciado al que se oye sollozar tras un tabique, la de una abuela que pone el árbol de Navidad antes de tiempo para animar a los suyos, la de una mujer que decide reinventarse y volver al campo para vivir de las tierras que alimentaron a sus antepasados… En la peluquería, en el bar, en las oficinas o en el centro de salud, muchos vecinos, protagonistas de esta delicada novela coral, vivirán momentos agridulces de una solidaridad inesperada, de indignación y de rabia, pero también de ternura y tesón. Y aprenderán por qué sus abuelos les enseñaron, cuando eran niños, a besar el pan.




Vine a veure'ns i en trobaràs moltes més!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada